Τρίτη 25 Απριλίου 2017

Δελτίο τύπου : Συμμετοχή του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων στα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Σκάκι 2017




Το τριήμερο 8-10 Απριλίου 2017 διεξήχθηκαν τα Πανελλήνια Σχολικά Πρωταθλήματα 2017.Το Κλειστό Γήπεδο του Δήμου Λουτρακίου φιλοξένησε 850 σκακιστές από σχολεία ολόκληρης της χώρας. 
Η ομάδα του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά δήλωσε παρών στη μεγαλύτερη εγχώρια διοργάνωση . Συμμετείχε έχοντας προκριθεί ,στη Τελική φάση των Πανελλήνιων Ομαδικών Σχολικών Πρωταθλημάτων Σκάκι.
Ύστερα από έξι συναρπαστικούς γύρους (με ισάριθμες παρτίδες για το καθένα)κατέλαβε την 12 θέση που το καθιστούν υπολογίσιμη δύναμη στο σχολικό σκάκι.
Η ομάδα του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων αποτελούταν αποκλειστικά από αθλητές του Σκακιστικού Ομίλου ¨Τριαντάφυλλος Σιαπέρας"

Η σύνθεση του απαρτιζόταν από τους Αρβανίτη Αικατερίνη, Αντώνη Σπύρου, Αλέξανδρο Ντιμιτρόβ ,Νίκο Τσουβελα Κατερίνα Καλλιβρετάκη ,τη Χριστίνα Τολιοπούλου ενώ προπονητής και συνοδός τους ήταν κ.Αγραπίδης Θεόδωρος.


Στο Ανοιχτό Κύπελλο Ελλάδος ο αθλητής μας ,Σπύρου Αντώνιος κατέλαβε τη 4η θέση σε ισοβαθμία με τον δεύτερο , άλλα υστερούσε στα κριτήρια ισοβαθμίας. Η συγκεκριμένη θέση αποτελεί μεγάλη επιτυχία του Αντώνη διότι ήταν η πρώτη του συμμετοχή σε σκακιστική διοργάνωση. Συνεπώς το βάπτισμα του πυρός αφήνει πολλές υποσχέσεις για το μέλλον του.

Θέλουμε να εκφράσουμε την υπερηφάνεια μας για όλους τους αθλητές μας και τους συγχαίρουμε για τη μακρά προσπάθεια τους. Η φετινή συμμετοχή αφήνει παρακαταθήκη για τις επόμενες σκακιστικές σχολικές ομάδες της περιοχής μας

ΤΟ Δ.Σ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΦΥΛΗΣ κ.ΧΡΗΣΤΟ ΠΑΠΠΟΥ, ΚΑΘΩΣ ΠΑΡΕΙΧΕ ΤΗ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΣΤΟΥΣ ΣΚΑΚΙΣΤΕΣ ΜΑΣ ΝΑ ΛΑΒΟΥΝ ΜΕΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΚΑΙ ΟΜΑΔΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ 2017

 Περισσότερες φωτογραφίες:






Δεν υπάρχουν σχόλια: