Κυριακή 12 Μαρτίου 2017

Δελτίο Τύπου : 6ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Φυλής απο τον Σ.Ο."Τριαντάφυλλος Σιαπέρας"



Το Σάββατο 4 Μαρτίου  στα γραφεία του Συλλόγου Ζωφριάς  πραγματοποιήθηκε το 6ο ΑΤΟΜΙΚΟ ΣΧΟΛΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΚΑΚΙ ΔΗΜΟΥ ΦΥΛΗΣ 2016, υπό την αιγίδα του Δήμου Φυλής

 Το πρωτάθλημα που πλέον αποτελεί θεσμό, διοργανώθηκε  για 6ο συνεχή χρόνο από τον Σκακιστικό Όμιλο “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας”
υπό την προεδρία του κ.Γεώργιο Ζαχουλίτη, με συνδιοργανωτές :


·         το Ν.Π.Δ.Δ. του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού η “Πάρνηθα”
·         το Πολιτιστικό & Εξωραϊστικό Σύλλογο Ζωφριάς

Στους αγώνες έλαβαν μέρος 57 μαθητές και μαθήτριες  από σχολεία του δήμου μας  αποδεικνύοντας έμπρακτα την αγάπη των παιδιών για το σκάκι.

Εκ μέρους του Δ.Σ. του Σ.Ο. “Τριαντάφυλλου Σιαπέρα¨ , ο Πρόεδρος κ.Ζαχουλίτης Γεώργιος ευχαρίστησε θερμά για την άριστη συνεργασία και στήριξη που είχαμε αρχικά :

των Δήμαρχο Φυλής κ.Χρήστο Παππού,

τον πρόεδρο του Ν.Π.Δ.Δ¨.η "ΠΑΡΝΗΘΑ" κ. Μαυροειδή Γεώργιο,

 την Πρόεδρο και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Ζωφριάς ,

Επίσης ευχαρίστησε τους συμμετέχοντες στο πρωτάθλημα μικρούς αθλητές, αλλά κυρίως τους γονείς  που συνεχίζουν να στηρίζουν τη διοργάνωση και φέρνουν τα παιδιά τους σε επαφή με το σκάκι

Εν συνεχεία η Πρόεδρος του Εξωραϊστικού & Πολιτιστικού Σύλλογο Ζωφριάς, κα Ευαγγελία Κωβαίου ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους στη τελετή απονομής ότι ο κος Μαυροειδής απουσίαζε λόγω υποχρεώσεων .Μετέφερε εκ μέρους του, τα συγχαρητήρια προς τους διοργανωτές ,για την άρτια διοργάνωση και στα παιδιά για τη συμμετοχή τους.

Στην τελετή λήξης παραβρέθηκαν και βράβευσαν τους νικητές :
Ο κος Ζαχουλίτης Γεώργιος (πρόεδρος  του Σ.Ο. “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας”) ,
η κ. Ευαγγελία Κωβαίου (πρόεδρος του Συλλόγου Ζωφριάς ), η  κα Γαβρά Τζένη (πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων) , η κά Κατερίνα Δέδε (αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Λυκείου Άνω Λιοσίων), ο κος Κρυστάλλης Ιωσήφ (πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 1ου Δημοτικού Άνω Λιοσίων), η κα Μαρία Δετσή (μέλος του ΔΣ του Συλλόγου Ζωφριάς), ο κος Πουλόπουλος Παναγίωτης (γενικός γραμματέας του Συλλόγου Ζωφριάς), η κα Λεούση (μέλος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του 4ου Γυμνασίου Άνω Λιοσίων )επίσης ο κ. Αγραπίδης Θεόδωρος.( Ταμίας του “Τριαντάφυλλος Σιαπέρας”)

Επόμενο ραντεβού δόθηκε τον ερχόμενο χρόνο για το 7ο Ατομικό Σχολικό Πρωτάθλημα Σκάκι Δήμου Φυλής 2018. Μη λείψει κανείς λοιπόν…

Αποτελέσματα:




























 











Δεν υπάρχουν σχόλια: